Auberginepure

Auberginepure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pure

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 aubergine
 lidt citronsaft
1 fedhvidløg
 salt
 citronpeber
 evt. et par spsk græsk yoghurt 10%
 
Opskrift:
Auberginen skrælles og deles på langs. Koges i letsaltet vand ved middel varme med den buede side nedad i ca. 10 min., eller i mikroovn 3-4 min. Lægges til afdrypning i en sigte. Tryk væsken ud. Blend auberginen, smag til med citronsaft, salt & citronpeber og hvidløg. Tilsæt evt. et par spsk. græsk yoghurt. Kan anvendes som tilbehør til såvel kød- som fiskeretter, middags- som frokostretter, lunt som koldt. Kan sammenlignes med hummus.





karakterer:
Opskriften er vist 21853 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-19 21:26:26
Brugte hytteost i stedet for græsk yoghurt og undlod citron, men den smagte rigtig godt alligevel. Det gode er at den ikke smager af så meget, før man krydrer den, så pureen kan tilpasses alle smagsvarianter og fungere som tilbehør til mange ting (brød, gulerod, knækbrød, til kødretter osv.)