Kom æggeblommer og sukker i en skål og skrab vanillekornene i. Pisk sammen. Bring mælken i kog med resten af vanillen. Hæld mælken i æggeblandingen mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og varm det op . Det må ikke koge. Pisk hele tiden. Tag den fra varmen og pisk mens det svaler. Bland fløden i, hæld i en form og frys.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(55 stemmer)
Opskriften er vist 24806 gange, og udskrevet 818 gange.
Kommentarer
Thomas - 2011-07-24 14:06:55 Byt om på mængderne - 1/2 l fløde og 1/4 l mælk - så er den allerbedst :-)
sofie - 2011-05-23 16:35:22 den er god og jeg vil anbefale den til andre
Allan - 0000-00-00 00:00:00 tag 7,5 dl mælk til 5 dl fløde. så er den perfekt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider