Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Biscotti de prato (italienske mandelsnitter)

Biscotti de prato (italienske mandelsnitter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 50 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Biscotti

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Biscotti de prato (italienske mandelsnitter), billede 4 Biscotti de prato (italienske mandelsnitter), billede 1 Biscotti de prato (italienske mandelsnitter), billede 2 Biscotti de prato (italienske mandelsnitter), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
1 spsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
130 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
210 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:
Mandlerne ristes på en tør teflonpande.

Del æggene og pisk æggeblommer med sukker og vanilliekorn, til det er tykt og lysegult. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen. Citronskal, ristede mandler, hvedemel og bagepulver blandes og vendes op i æggemassen, der røres glat.

Dejen skal kunne trilles til 2 cm. tykke pølser og lægges på bagepapirbeklædt bageplade.

Bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter, til de er let brune.

Straks rullerne kommer ud, skæres skrå tykke skiver, der køles af på bagerist og gemmes i kagedåser.

Kagerne er meget hårde og er tænkt som dyppekage. Man kan dyppe dem i sød marsalavin, i sherry, i vin santo eller i sin favorit hedvin. Det er den halve fidus ved disse kager, at man skal have et lille glas ved siden af.

Tips:

Kan også laves med både chokoladestykker og orangesmag

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (26 stemmer)

Opskriften er vist 91171 gange,
og udskrevet 2904 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8411 (2002 kcal)
KJ pr. stk. 168 (40 kcal)
Vægt ialt 595 gram
Vægt pr. stk. 11 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1413 KJ (336 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 54.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Malene-pigen  -  2015-05-03 18:12:46
Dejen er alt for klistret til at blive rullet til pølser. Mener at jeg har fuldt opskrift og fremgangsmåde, inkl. gode tips. Hvad har jeg gjort forkert? Eller skal det være klistret?

Signe  -  2013-03-14 19:42:51
Super god opskrift! Jeg prøvede denne opskrift, med de tips andre havde skrevet.. uden at dele æggeblommer og hvider, med groft hakkede mandler der ikke var ristet og bagte dem 2. gang dog ca 30 min på 100 grader, det fungerede rigtig fint!

Asejdelin  -  2012-02-20 21:05:17
Super opskrift. Brugte appelsin i stedet for citron - smager fantastisk. Blev dog lidt bløde efter noget tid - anbefaler at bage to gange

Leya  -  2011-07-01 20:56:28
Mente biscotti skal efterbages i ovnen når de er skåret??? Samtlige andre opskrifter er sådan, bliver de ikke bløde da??

Chi  -  2009-04-25 01:05:09
.. bortset fra den udnødvendige piskning af æggehvider, så er det en fremragende opskrift ;) det er en bonus at komme mere citrus skal i..!

Chi  -  2009-04-16 14:12:04
øøhm... hvorfor alverden piske æggehviderne, når dejen aligevel skal trilles?

benthe  -  2009-03-15 19:32:35
Jeg hakker bare mandlerne groft med skræl, og de bliver lige så gode.

Solskin  -  2007-04-23 16:33:37
De er mange gange bedre end købte plus at de er hurtige at lave.

Anne katrine  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækre kager. Har prøvet med hakket appelsinskal i.

Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk lækre..og der kommer rigtig mange kager ud af denne opskrift.