Kommentarer
Malene-pigen - 2015-05-03 18:12:46 Dejen er alt for klistret til at blive rullet til pølser. Mener at jeg har fuldt opskrift og fremgangsmåde, inkl. gode tips. Hvad har jeg gjort forkert? Eller skal det være klistret?
Signe - 2013-03-14 19:42:51 Super god opskrift! Jeg prøvede denne opskrift, med de tips andre havde skrevet.. uden at dele æggeblommer og hvider, med groft hakkede mandler der ikke var ristet og bagte dem 2. gang dog ca 30 min på 100 grader, det fungerede rigtig fint!
Asejdelin - 2012-02-20 21:05:17 Super opskrift. Brugte appelsin i stedet for citron - smager fantastisk. Blev dog lidt bløde efter noget tid - anbefaler at bage to gange
Leya - 2011-07-01 20:56:28 Mente biscotti skal efterbages i ovnen når de er skåret???
Samtlige andre opskrifter er sådan, bliver de ikke bløde da??
Chi - 2009-04-25 01:05:09 .. bortset fra den udnødvendige piskning af æggehvider, så er det en fremragende opskrift ;)
det er en bonus at komme mere citrus skal i..!
Chi - 2009-04-16 14:12:04 øøhm... hvorfor alverden piske æggehviderne, når dejen aligevel skal trilles?
benthe - 2009-03-15 19:32:35 Jeg hakker bare mandlerne groft med skræl, og de bliver lige så gode.
Solskin - 2007-04-23 16:33:37 De er mange gange bedre end købte plus at de er hurtige at lave.
Anne katrine - 0000-00-00 00:00:00 Super lækre kager. Har prøvet med hakket appelsinskal i.
Louise - 0000-00-00 00:00:00 Fantastisk lækre..og der kommer rigtig mange kager ud af denne opskrift.
|