Kalvetunge i sky med hjemmelavet salat

Kalvetunge i sky med hjemmelavet salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 letsaltet, kogt kalvetunge
10 Husblas, blade
7 dl.kalvebouillon
100 g.champignoner
100 g.aspargessnitter
100 g.grønne bønner
1 portionitaliensk salat
 
Opskrift:
Oksetungen skæres i tynde skiver, der lægges i et fad. Kogte champignoner skæres i snitter og lægges sammen med aspargessnitter og bønner som pynt. Tungesuppen tilsat bouillonterninger og husblas anvendes til sky. Den kolde suppe dryppes på pynten for at fæstne den. Når skyen er stivnet, hældes resten af den kolde suppe over. Tungen garneres med italiensk salat.





karakterer:
Opskriften er vist 17148 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-27 19:41:50
hvad er det for en mærkelig beskrivelse hvad er tiderne; hvad skal koges; mm. og i hvilken række følge?????

  -   2008-11-20 15:52:57
Hvor længe skal tungen koge?

  -   2005-01-01 01:01:01
Endelig fin opskrift på tunge