Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kronhjorteburger

Kronhjorteburger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
180 g.hakket kronhjortekød
20 g.hakket spæk
1 skiverøget spæk
1 bladfrisk salvie
 salt
 malabar peber
100 g.kartoffel
0.5 gråsten æble eller andet smagfuldt rødt dansk æble
60 g.blå castello
40 g.karl Johan eller kantareller
1 spsk.tranebær eller tyttebær
2 spsk.halve valnødder
10.5 spsk.smør
 vildtben
 blandede urter (gulerod, selleri, persillerod, porre)
0.5 glasrødvin
 rønnebærgelé
 


Opskrift:

Kødet hakkes med spæk, formes til en bøf og omvikles med spæk eller bacon, hvorefter der lægges et blad salvie midt på bøffen. Steges på pande ved kraftig varme i ca 5 minutter på hver side om den ønskes rosa.

Kartoffel skrælles og skæres i 1 mm tynde skiver, der lægges lagvis med tynde skiver af æble og lidt Blå Castello ost i midten. Steges på en pande i ekstra jomfruolivenolie.

Æble skæres i tern, og svampene renses. Begge dele ristes i smør på pande i 3 minutter og krydres godt med salt og Malabar peber.

Tilsættes til sidst lidt grofthakkede friske valnødder, der steger med.

Anretning:
Anrettes med kartoffelkagen, vildtburgeren ovenpå og lidt friske salatskud på toppen.

En stor skefuld af svampe, æbler og nødder anrettes ved siden af, og det hele drysses med lidt råsyltede tyttebær.

Hertil serveres vildtsauce af vildtsky kogt i 3-4 timer på brunede vildtben og urter. Skyen koges ind, piskes op med smør, smages til med salt, Malabar peber, rønnebærgelé og lidt kraftig rødvin.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13521 gange,
og udskrevet 272 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu