Kronhjorteburger
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vildtburger:
Kødet hakkes med spæk, formes til en bøf og omvikles med spæk eller bacon, hvorefter der lægges et blad salvie midt på bøffen. Steges på pande ved kraftig varme i ca 5 minutter på hver side om den ønskes rosa. Kartoffelkage: Kartoffel skrælles og skæres i 1 mm tynde skiver, der lægges taglagt i en cirkel som steges på en pande i olivenolie. Tages af og der lægges en god klat blå castello på midten, holdes varme. Svmpeblanding: Æbler (gråsten æble eller andet smagfuldt rødt dansk æble) skæres i tern, og kantareller eller karl Johan renses. Begge dele ristes i smør på pande i 3 minutter og krydres godt med salt og peber. Tilsættes til sidst lidt grofthakkede valnødder, der steger med. Anretning: Anrettes med kartoffelkagen, vildtburgeren ovenpå og lidt friske salatskud på toppen. En stor skefuld af svampe, æbler og nødder anrettes ved siden af, og det hele drysses med lidt råsyltede tyttebær eller tranebær. Sauce: Hertil serveres vildtsauce af vildtsky, Skyen koges ind, piskes op med smør, smages til med salt, peber. Tips: Vildtsky koges i 3-4 timer på brunede vildtben og urter. |
|
Opskriften er vist 18753 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne