Flødestuvet kartofler

Flødestuvet kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-5 storebagekartofler
1 st. Mornaysauce
1 løg
 salt
 peber
 lidtMuskatnød, stødt
 evt. hvidløg
 
Opskrift:
Kartoflerne skæres i tynde skiver og ligges i et smurt fad. Løget skæres ligeledes i små tern og blandes godt med kartoflerne. Mornaysaucen hældes over kartoflerne. Salt, peber og muskat tilsættes Kartoflerne stilles i ovnen i 45 min til 1 time på 200 grader.

Servering:
Serveres som tilbehør til f.eks. rødt kød.





karakterer:
Opskriften er vist 43834 gange,
og udskrevet 778 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-11-27 20:09:24
En det har intet med flødestuvet kartofler at gøre.. Desværre

  -   2010-07-26 17:13:02
Til Kristine - Denne portion er til 2-4 personer... 2 der spiser meget eller 4 der spiser lidt... i stedet for 1 helt løg kan anbefales ½ løg og ½ porre... smager også brilliant...

  -   2010-04-05 20:26:52
Hvor mange er den her portion til ?

  -   2007-10-20 17:08:49
jeg bruger porre istedet for løg .Det smager dejligt

  -   2007-10-13 16:12:14
Vi tilsætter hvidløg, det smager kanon godt!

  -   2007-10-08 11:33:48
er der nogen der ved om man kan fryse flødekartofler

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg tilsætter et par dl mælk så der er lidt væde ved til sidst. Rigtig nemt at lave.

  -   2005-01-01 01:01:01
Løg kan gøre retten en smule sur, så moderat med løg.