Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret kanin

Farseret kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
1500 g.kanin
1 kaninlever
1 stilkbladselleri
1 stortløg
0.5 tsk.basilikum
0.25 tsk.rosmarin
3-4 skiveruskorpet franskbrød
1 æggehvide
1 bdt.persille
 salt
 peber
 


Tilbehør:
råstegte kartofler og grøn salat
Opskrift:

Bland grofthakket lever (med kniv), finsnittet bladselleri, finthakket løg, basilikum, rosmarin og salt.

Opblød franskbrødet i lidt mælk. Tryk med let hånd det overskydende mælk af. Bland brødet med den krydrede lever og æggehviden.

Kom blandingen i den rengjorte kanin. Sy sammen med bomuldsgarn. Kaninen gnides med lidt salt, pakkes med 5 stilke persille i en stegefilm.

Læg kaninen i en bradepande eller et ovnfast fad og sæt den i ovnen ved 200 grader. Stegetid ca. 1 1/4 time. Stegefilmen fjernes de sidste 10 minutter. Persillen fjernes og kaninen efterbrunes under grillen.

Kaninen deles i passende stykker og anrettes i et dybt fad.

Serveres med råstegte kartofler og grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9310 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu