Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret kanin

Farseret kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :



Ingredienser:
1500 g.kanin
1 kaninlever
1 stilkbladselleri
1 stortløg
0.5 tsk.basilikum
0.25 tsk.rosmarin
3-4 skiveruskorpet franskbrød
1 æggehvide
1 bdt.persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland grofthakket lever (med kniv), finsnittet bladselleri, finthakket løg, basilikum, rosmarin og salt.

Opblød franskbrødet i lidt mælk. Tryk med let hånd det overskydende mælk af. Bland brødet med den krydrede lever og æggehviden.

Kom blandingen i den rengjorte kanin. Sy sammen med bomuldsgarn. Kaninen gnides med lidt salt, pakkes med 5 stilke persille i en stegefilm.

Læg kaninen i en bradepande eller et ovnfast fad og sæt den i ovnen ved 200 grader. Stegetid ca. 1 1/4 time. Stegefilmen fjernes de sidste 10 minutter. Persillen fjernes og kaninen efterbrunes under grillen.

Kaninen deles i passende stykker og anrettes i et dybt fad.

Serveres med råstegte kartofler og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9996 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu