Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gulerodspaté II

Gulerodspaté II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stortløg
4 storegulerødder
2 spsk.olivenolie
2 dl.creme fraiche
3 æg
 timian el. 1 bdt. frisk persille
3 spsk.tamari
 havsalt
2 tomater
 
Opskrift:
Grøntsagerne rengøres. Løget snittes i små tern og svitses glasklare i olien. Gulerødderne rives fint, svitses sammen med løget nogle få min. Gryden tages af varmen. Æg og creme fraiche piskes let sammen og røres i grøntsagerne. Krydderier røres i blandingen, som smages til med havsalt. Blandingen hældes i et ovnfast fad og tynde skiver af tomater lægges ovenpå og trykkes let ned i pâteen. Pâteen bages ved 180 C i ca. 45-60 min. Kan serveres med karry stegte ananasringe og ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9744 gange,
og udskrevet 229 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu