Gulerodspate 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne rengøres. Løget snittes i små tern og svitses glasklare i olien. Gulerødderne rives fint, svitses sammen med løget nogle få min. Gryden tages af varmen. Æg og creme fraiche piskes let sammen og røres i grøntsagerne. Krydderier røres i blandingen, som smages til med havsalt. Blandingen hældes i et ovnfast fad og tynde skiver af tomater lægges ovenpå og trykkes let ned i pâteen. Pâteen bages ved 180 C i ca. 45-60 min. Kan serveres med karry stegte ananasringe og ris.
|
|
Opskriften er vist 13012 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne