Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grill-spyd med krydret kalvekød og tomat-salsa

Grill-spyd med krydret kalvekød og tomat-salsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
¾ kg.kalveklump
 
2 spsk.karry
1 dl.yoghurt naturel
½ spsk.salt
 
 Tomat-salsa
4 tomater
1 salatløg
1 agurk
1 grøn peberfrugt
1 spsk.olivenolie
½ limefrugt
1 spsk.tabascosauce eller anden chilisauce
 salt
 
4-8 kuvertbrød
 
Opskrift:
Bland karry, yoghurt og salt i en rumlig skål. Skær så kalvekødet ud i tern på ca. 3 x 3, så det kan side på et grilspyd. Kom kalvekødet ned i skålen til karryblandingen og lad det marinere i køleskabet 1 time. Tag så kødterningerne op og sæt dem på grillspyd.

Tomat-salsa:
Tomaterne skæres i små tern på ½ x ½ cm. Kernerne skrabes ud og smides væk. Løget hakkes fint. Agurken flækkes på langs, og kernerne skrabes ud med en teske. Agurken og peberfrugten skæres i tern på samme størrelse som tomaterne. Alle grøntsagerne blandes med olivenolie, fint revet limeskal og saft af den halve limefrugt. Dette er en salsa, og den smages nu til med tabasco salt.

Tænd grillen.

Pensl den rene grillrist med lidt olie og grill spydene i ca 3-5 min på alle 4 sider Server tomatsalsaen og lune kuvertbrød til det grillede kalvekød

Tips:

Grillet brød passer også godt til denne ret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22897 gange,
og udskrevet 790 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu