Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaninragout

Kaninragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.kanin, flået og renset
 salt
 frikskværnet peber
1 løg
2 grønnepeberfrugter
4 tomater
3 spsk.olivenolie
250 g.champignon
2 spsk.hvedemel
2 fedhvidløg
3 dl.bouillon
1 bdt.persille


Opskrift:

Partér den istandgjorte kanin. Krydr stykkerne med salt og peber.

Pil løget og skær det i ringe, Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i ringe. Skold og flå tomaterne. Befri champignonerne for rodskive, skyl dem grundigt,. De største deles en gang.

Lad olien blive varm i en stegegryde. Brun kaninstykkerne på alle sider. Kom løgringe i og lad dem snurre med få min.

Drys melet i gryden og tilsæt peberfrugtringe og tomater. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i gryden. Tilsæt bouillon og lad ragouten snurre ca. 50 min., eller til kødet er mørt.

Kom champignon i gryden og lad retten snurre endnu 5 min. Smag evt. til med mere salt og peber.

Kom ragouten i et halvdybt fad. Skyl, tør og hak persillen. Drys den over ved serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 16102 gange,
og udskrevet 376 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu