Kalvefars-spyd lavet på grill
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Tænd grillen.
Grillet brød: Rør vand, salt og gær sammen. Ælt melet i lidt ad gangen. Dejen må gerne være lidt våd i det. Lad den hæve 45 minutter. Del dejen i 8 dele og tryk dem ud til pandekager, ca 10-15 cm. i diameter. Stryg dem med mel på begge sider, så de ikke klistrer og grill dem 5-10 minutter på hver side. Kalvefars-spyd: Ælt kalvekødet sejt med salt og rør derefter hakket chili, koriander, æg og mel i. Form 8 pølser af farsen og sæt dem på spydene. Pensl grillen med lidt olie og steg spyddene ca 10 minutter på hver side. Hvis spyddene sidder fast på grillen løsnes de forsigtigt med en paletkniv. Grillede grøntsager: Skær fenniklen i ca 1 cm. tynde skiver. Rens champignonerne. Skær evt. de nederste 3-4 cm. Af aspargesene, hvis de er seje. Pensl grøntsagerne med lidt olie, drys salt og peber på og grill dem. Fennikel og champignon skal have 5 min på hver side. Aspargeserne skal have 3-3 minutter på hver side. Mynte-sauce: Rør hakket mynte, olivenolie og krydderierne i yoghurten. Smag til med limesaft. Server med grillet brød og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 9189 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne