pinjekerner eller hasselnødder100 g. pinjekerner eller hasselnødder
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
25
g.
parmesanost25 g. parmesanost
peber peber
Opskrift:
Tænd grillen.
Kartoffelsalat med pesto:
Skrab kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter og lad dem køle af.
Kam basilikumblade, olivenolie, pinjekerner, et knust fed hvidløg, reven parmesanost, peber og evt. salt i en blender og blend det.
Denne blanding stammer fra italien og kaldes pesto. Tilsæt evt. lidt vand hvis pestoen er for tyk.
Skær de nu kolde kartofler i både eller skiver, læg dem tilbage i gryden og vend pestoen i.
Smag til med peber og evt. en smugle salt og kom blandingen i en skål, så er den klar til servering.
Grillspyd:
Skær kødet i tern a 3x3 cm.
Skær courgetter i 1 cm. tykke skiver.
Halver evt. courgetteskiverne, hvis de er bredere end kødstykkerne.
Pil rødløgene og skær dem i både.
Skyl salviebladene.
Sæt skiftevis kød, salvieblade, courgetter og rødløg på spydene.
Pensl dem med lidt olie og grill dem 2-5 minutter på alle fire sider.
Drys med salt og peber, så er spydene klare til servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15783 gange, og udskrevet 460 gange.
Kommentarer
Pia - 2011-04-15 12:02:37 Meget lækkert og nem mad med lækre farver og smag. Jeg dryssede lidt pamasan ost over kartoffelsalaten inden servering.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider