Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillspyd med kalvekød og kartoffelsalat med pesto

Grillspyd med kalvekød og kartoffelsalat med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
 spyd
¾ kg.kalveinderlår
 
8 spyd
 salt
 peber
2 courgetter
4 smånye rødløg
1 bdt.Salvie
1 spsk.olivenolie
 
 Salat:
1 kg.nye kartofler
1 bdt.Basilikum
2 spsk.olivenolie
100 g.pinjekerner eller hasselnødder
1 fedhvidløg
25 g.parmesanost
 peber
 
Opskrift:
Tænd grillen.

Kartoffelsalat med pesto: Skrab kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter og lad dem køle af.

Kam basilikumblade, olivenolie, pinjekerner, et knust fed hvidløg, reven parmesanost, peber og evt. salt i en blender og blend det. Denne blanding stammer fra italien og kaldes pesto. Tilsæt evt. lidt vand hvis pestoen er for tyk.

Skær de nu kolde kartofler i både eller skiver, læg dem tilbage i gryden og vend pestoen i. Smag til med peber og evt. en smugle salt og kom blandingen i en skål, så er den klar til servering.

Grillspyd:
Skær kødet i tern a 3x3 cm. Skær courgetter i 1 cm. tykke skiver. Halver evt. courgetteskiverne, hvis de er bredere end kødstykkerne. Pil rødløgene og skær dem i både. Skyl salviebladene.

Sæt skiftevis kød, salvieblade, courgetter og rødløg på spydene. Pensl dem med lidt olie og grill dem 2-5 minutter på alle fire sider. Drys med salt og peber, så er spydene klare til servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15625 gange,
og udskrevet 460 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pia  -  2011-04-15 12:02:37
Meget lækkert og nem mad med lækre farver og smag. Jeg dryssede lidt pamasan ost over kartoffelsalaten inden servering.