Grillet bøf af tyndstegsfilet

Grillet bøf af tyndstegsfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsbøf

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer a 175 g. skåret af tyndstegsfilet
 
500 g.grønne asparges
2 spsk.olie
 
 Smør:
50 g.smør
½ citron
 salt
 peber
 
 Salat:
300 g.Couscous (forkogt) eller 300 g. ris
2 spsk.olivenolie
½ citron
3 stilkeblegselleri
½ agurk
1 avocado
500 g.tomater
1 bdt.Purløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Couscous salat:
Kom de forkogte couscous i en gryde og hæld kogende vand over som anvist på pakningen, eller kog ris i stedet. Hæld olivenolie og saften af den halve citron over. Skær blegselleri, agurk, avocado og tomat i små stykker. Klip purløget fint. Bland det hele i den afkølede couscous og smag til med salt og peber.

Citron-smør:
Rør 50 g. blødt smør med reven skal af ½ citron og saften fra samme halve citron og smag til med hvid peber.

Grilning af bøfferne og aspargesene:
Tænd grillen.

Rodenderne på aspargesene kan være seje og brækkes eller skæres derfor af. Aspargeserne pensles med olie og grilles ca 2 minutter på hver side. Læg dem på en tallerken, drys med salt og hold varme, læg evt. en anden tallerken over dem.

Tøt de 4 bøffer i køkkenrulle Og pensl dem med olie. Grill dem ca. 3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse.

Krydr bøfferne med salt og peber og server dem med grillede asparges, rørt citron-smør og couscous salat.

Tips:

En tommelfingerregel:
Når det pibler lidt rødt kødsaft op, er bøffen medium. Når kødsaften er klar, er bøffen gennemstegt.





karakterer:
Opskriften er vist 25710 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en super god ret....