Laksefarseret poulardterrin

Laksefarseret poulardterrin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.poulard, ca. 1400 g
300 g.laks uden skind og ben
1 stk.skalotteløg
2 tsk.salt
1 dl.13% fløde
1 stk.æg
25 g.mandelfliser, ristet på oliesmurt pande
500 g.renset, blancheret spinat i store blade eller rosmarinsalat
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
 Pynt:
 feldsalat eller andet
 
500 g.flåede og udkernede tomater
0.5 stk.hakket rød peberfrugt
1 stk.hakket stilk bladselleri
25 g.smør
70 g.Tomatpure, koncentreret
1 fedhvidløg
0.2 g.safran
1 tsk.timian
1 knsp.sukker
2 spsk.hakket basilikum
1 dl.piskefløde, pisket til skum blandet med
1-2 dl.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Udben poularden ved at skære den op langs ryggen og arbejde langs benene hele vejen rundt, fjern også lårbenene. Træk lårbenet ind i kroppen. Hak laksekød med skalotteløg og salt på foodprocessor og tilsæt fløde og æg. Krydr med peber og muskatnød og tilsæt mandelfliser. Læg den udbenede poulard på skindsiden og fold den ud. Fordel de blancherede, godt afdryppede spinat- og rosmarinsalatblade uden den grove del af stokken på indersiden af poularden. Læg farsen på og saml poularden op om fyldet. Læg den i en smurt terrinform med sammenføjningerne nedad. Læg låg på og bag den i ovnen ved 200° i ca. 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 6018 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu