Hønse-karrysuppe
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Dagen før:
Bring den rensede poulard i kog godt dækket af vand. Fjern skummet når den koger tilsæt citronskiver, salt, løg og suppevisk og kog poularden sagte under låg ca. 45 minutter. Om eftermiddagen: Tag poularden op, skum fedtet fra og si suppen. Svits løg, æble og karry i smørret, uden at det brunes. Tilsæt suppen og lad den koge ca. 20 minutter under låg. Kog den til sidst 5-7 minutter med piskefløde eller creme fraiche og safran. Del imens poularden, træk skindet af, fjern benene og skær kødet i pæne små stykker. Varm dem med i suppen lige til sidst. Smag den til. Før serveringen: Suppen kan godt tåle at blive kogt færdig nogle timer i forvejen, men den bliver bedst og smukkest, hvis du så venter med at koge den de sidste minutter med piskefløde og safran og så lige til sidst kommer kødstykkerne og evt. de fine løgringe i. Giv varmt flute til. Server suppen med et glas tør sherry. |
|
Opskriften er vist 24051 gange,
og udskrevet 720 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne