Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Poulard i gelé

Poulard i gelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.poulard
2 tsk.salt/liter vand til kogning
5 peberkorn
2 laurbærblade
1 mellemstortløg
1 lillegulerod
4 stilkepersille
 
 Gele:
6 dl.kogevand fra poularden
1 spsk.eddike
7 bladehusblas
 salt
 
 Dressing:
3 dl.creme fraiche
1 dl.ymer eller A38
9/16 dl.syltede rødbeder i tern.
3 tsk.reven peberrod
 salt
 
 
Opskrift:
Læg pouladen i en gryde med vand, der lige dækker. Lad den få et opkog og skum. Tilsæt krydderier og grøntsager. Lad det koge til kødet er mørt, ca. 40 min. Lad pouladen afkøle i suppen, hvis der er tid, eller må den tages op og afkøles. Fjern skind og ben, og skær kødet i tern. Gelémasse: Si suppen, mål 6 dl. af, og smag til med eddike og salt. Smelt den udblødte husblas i suppen. Dressing: Creme fraiche og ymer røres sammen, rødbeder og peberrod tilsættes, og der smages til med salt. Skyl en skål med koldt vand, læg kødet i, hæld gelemassen over, og sæt det til afkøling i 3-4 timer. Ved anretning vendes geléen ud på et serveringsfad. Tips: Godt at servere med flütes og en grøn salat. Tilberedningstid : Ca. 1 1/2 time. + tid til afkøling.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8632 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu