salt/liter vand til kogning 2 tsk. salt/liter vand til kogning
5
peberkorn 5 peberkorn
2
laurbærblade 2 laurbærblade
1
mellemstort
løg 1 mellemstort løg
1
lille
gulerod 1 lille gulerod
4
stilke
persille 4 stilke persille
Gele: Gele:
6
dl.
kogevand fra poularden 6 dl. kogevand fra poularden
1
spsk.
eddike 1 spsk. eddike
7
blade
husblas 7 blade husblas
salt salt
Dressing: Dressing:
3
dl.
creme fraiche 3 dl. creme fraiche
1
dl.
ymer eller A38 1 dl. ymer eller A38
9/16
dl.
syltede rødbeder i tern. 9/16 dl. syltede rødbeder i tern.
3
tsk.
reven peberrod 3 tsk. reven peberrod
salt salt
Opskrift:
Læg pouladen i en gryde med vand, der lige dækker. Lad den få et opkog og skum. Tilsæt krydderier og grøntsager. Lad det koge til kødet er mørt, ca. 40 min. Lad pouladen afkøle i suppen, hvis der er tid, eller må den tages op og afkøles. Fjern skind og ben, og skær kødet i tern.
Gelémasse: Si suppen, mål 6 dl. af, og smag til med eddike og salt. Smelt den udblødte husblas i suppen.
Dressing: Creme fraiche og ymer røres sammen, rødbeder og peberrod tilsættes, og der smages til med salt.
Skyl en skål med koldt vand, læg kødet i, hæld gelemassen over, og sæt det til afkøling i 3-4 timer. Ved anretning vendes geléen ud på et serveringsfad.
Tips: Godt at servere med flütes og en grøn salat.
Tilberedningstid : Ca. 1 1/2 time. + tid til afkøling.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8945 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider