Poulard i gelé

Poulard i gelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.poulard
2 tsk.salt/liter vand til kogning
5 peberkorn
2 laurbærblade
1 løg
1 lillegulerod
4 stilkepersille
 
 Gele:
6 dl.kogevand fra poularden
1 spsk.eddike
7 Husblas, blade
 salt
 
 Dressing:
3 dl.cremefraiche
1 dl.ymer eller A38
0.5 dl.syltede rødbeder i tern
3 tsk.reven peberrod
 salt
 
Opskrift:
Læg pouladen i en gryde med vand, der lige dækker. Lad den få et opkog og skum. Tilsæt krydderier og grøntsager. Lad det koge til kødet er mørt, ca. 40 min. Lad pouladen afkøle i suppen, hvis der er tid, eller må den tages op og afkøles. Fjern skind og ben, og skær kødet i tern. Gelémasse: Si suppen, mål 6 dl. af, og smag til med eddike og salt. Smelt den udblødte husblas i suppen. Dressing: Creme fraiche og ymer røres sammen, rødbeder og peberrod tilsættes, og der smages til med salt. Skyl en skål med koldt vand, læg kødet i, hæld gelemassen over, og sæt det til afkøling i 3-4 timer. Ved anretning vendes geléen ud på et serveringsfad. Tips: Godt at servere med flütes og en grøn salat. Tilberedningstid : Ca. 1 1/2 time. + tid til afkøling.





karakterer:
Opskriften er vist 10494 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu