Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Orientalske, grillede poussiner i marinade

Orientalske, grillede poussiner i marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :



Ingredienser:
 Marinade:
4 stilkecitrongræs, kun den hvide del, halveret
½ bundtfrisk koriander, både rødder og blade, hakket
4 skalotteløg, pillede og halverede
8 fedhvidløg, pillede
100 g.grisk ingefær, skrællet og finthakket
60 g.farin
2 spsk.karry
2 tsk.salt
½ dl.tailandsk fiskesauce
½ l.kokosmælk på dåse
 
2 poussiner, 600-750 g.
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Til dressingen finthakkes citrongræs, koriander, skalotteløg, hvidløg og ingefær i en blender eller foodprocessor. Tilsæt farin, karry, peber, salt og fiskesauce og blend i 30 sek. Mens maskinen kører tilsættes 1 1/4 dl af kokosmælken.

Halvér poussinerne/kyllingerne, dæk dem med med marinaden i et stort fad og dæk fadet grundigt med husholdningsfilm. Stil fadet i køleskabet natten over 12 - 18 timer.

Varm ovnen op til 230 grader. Smør eller pensl et ildfastfad med olie, læg poussinerne (uden marinade) i fadet og stil det i ovnen 25 - 30 min. Vend poussinerne 2-3 gange.

Kom marinaden i en kasserolle og bland den med den sidste kokosmælk. Bring marinaden i kog og lad den simre 5 min. Si derefter marinaden og smag til med salt og hold den varm. Hæld marinaden over poussinerne ved servering.

Der serveres vilderis til, som kan neutralisere, den for nogen lidt stærke smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11498 gange,
og udskrevet 254 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu