Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaningryde II

Kaningryde II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverrøget bacon i striml.
2 småløg skåret i kvarter
4 stilkebladselleri i skiver
2 spsk.hvedemel
 salt
 friskkværnet peber
8 stk.kaninkød a 100 g.
4.5 dl.varm hønsebouillon
 reven skal af 1 citron
50 g.svesker, spiseklare
2 spsk.hele sennepskorn
1 tsk.friskhakket timian
1 rødtæble sk. i både
25 g.grogthakket valnødder
3 spsk.yoghurt naturel el. fløde
 
 pynt:
 Persille
 
Opskrift:
Læg baconskiverne i en skål og svits 2 1/2 - 3 min. på højeste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side.

Kom løg og bladselleri i skålen. Kog under låg i 3 min. på højeste effekt. Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri. Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grøntsagerne og kog i 5 min. på højeste effekt. Rør rundt efter 3 min.

Tilsæt svesker, sennep og timian. Rør rundt og kog i 20 min. på middel effekt.

Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min. på middel effekt.

Rør yoghurt el. fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min.

Server drysset med friskhakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18084 gange,
og udskrevet 257 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kristian   -  2018-08-11 19:22:25
Fantastisk ret! Det er blevet en sand klassiker i vores husholdning.