Skræl gulerødderne, pil løget og skær begge dele i terninger.
Rens porren og skær den i ringe.
Gnid kaninstykkerne med salt og peber.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og fordel gulerødder, løg og porre omkring kødet.
Drys grøntsagerne med salt og peber.
Hæld kogende bouillon ved og læg låg på fadet, der stilles i ovnen ved 200 grader i 45 min.
Tilsæt de rensede champignon og ærter efter 30 min. Jævn retten med melet, der er rørt ud i sherry.
Til kaningryden serveres løse ris eller kartoffelmos.
Pynt fadet med persilleduske.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17916 gange, og udskrevet 267 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider