Kaningryde I

Kaningryde I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.kanin
2 gulerødder
3 løg
1 porre
2.5 dl.bouillon
250 g.champignon
200 g.frosne ærter
2 spsk.hvedemel
1.25 dl.sherry
 
 Desuden:
0.5 bdt.persille
 
Opskrift:
Del kaninen i 8 stykker.

Skræl gulerødderne, pil løget og skær begge dele i terninger. Rens porren og skær den i ringe. Gnid kaninstykkerne med salt og peber.

Læg dem i et smurt ovnfast fad og fordel gulerødder, løg og porre omkring kødet. Drys grøntsagerne med salt og peber. Hæld kogende bouillon ved og læg låg på fadet, der stilles i ovnen ved 200 grader i 45 min.

Tilsæt de rensede champignon og ærter efter 30 min. Jævn retten med melet, der er rørt ud i sherry.

Til kaningryden serveres løse ris eller kartoffelmos.
Pynt fadet med persilleduske.


karakterer:
Opskriften er vist 18446 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu