Skær æblerne i tynde både uden kernehus. Bland farin med kanel og kardemomme i en pose. Læg æblerne i posen og ryst godt. Læg æbleskiverne i et ovnfast fad. Pisk æggeblommer og sukker godt, tilsæt creme fraiche og citronsaft. Hæld blandingen over æblerne og bag gratinen ved 225ºC i 10-15 minutter. Serveres med is, vanillesauce eller flødeskum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9153 gange, og udskrevet 222 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider