Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tarteletter med fjerkræfyld

Tarteletter med fjerkræfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Tarteletter med fjerkræfyld, billede 4 Tarteletter med fjerkræfyld, billede 1 Tarteletter med fjerkræfyld, billede 2 Tarteletter med fjerkræfyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.fjerkræbryst
2 spsk.hvedemel
1 stk.løg
2.5 dl.varm grøntsagsbouillon
1.5 dl.fløde
1 spsk.hakket persille
 
250 g.champignons
1 spsk.smør
4 spsk.tør hvidvin
 salt
 hvid peber
 
10 tarteletter
 
Opskrift:
Kødet skylles og duppes tørt. Skæres i 3 cm lange strimler, som drysses med mel.

Løget pilles og skæres i små terninger.

Løgene svitses klare i olien. Kødet tilsættes og brunes let på alle sider.

Grøntsagsbouillon, fløde og persille kommes ved Koger igennem uden låg på ved svag varme.

Champignoner renses, skylles, og duppes tørre. Skæres i tynde skiver, og vendes på panden i smør.

Vin og champignons blandes med fjerkræfyldet og smages til med salt og peber.

Tarteletterne varmes i ovnen ca. 5 minutter ved 150 grader C. alm. ovn. Tarteletterne fyldes og serveres straks.

Tilbehør:
Evt. sukkerærter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 54155 gange,
og udskrevet 1365 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gudrun  -  2019-12-20 21:33:16
kan man bruge gåsekød til tarteletter?

poelos  -  2009-09-28 17:16:26
dejlig smag, men er også god med asparges. ca.200gr. champignons + 1 ds aspargs,veibekommen.

Sebastian Hannerup 13 år!:D  -  2009-01-09 18:04:02
Det var nogle gode tarteletter jeg fik det til at blive til 9 tarteletter og der var godt med fyld i dem jeg puttede det der var tilbage på panden fedtstoffet og vandet i sovsen efter jeg havde stegt kalkunen det gav den ekstra smag!

PS  -  2007-12-28 17:21:49
god opskrift og der er til ca 6 stk (4 hvis det skal hænge ud over kanten.....)

Nanna  -  0000-00-00 00:00:00
Mums (:

mie  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis det er til fire tarteletter er det godt nok meget fyld.. der kan sagtens være til 10..

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Der står 4stk tarteletter så man må vel regne med at det er til 2- 4 personer..

anonym½  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange personer er retten til?

Niels  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange pers. er retten til