Rens svampene og skær dem i små stykker.
Ristes på pande. Tilsæt fløden og lad det koge til cremet konsistens.
Tilsæt rensede jordskokker i tynde skiver og fintskåret rosmarin.
Smag til med salt og peber og fordel det i de varme tarteletter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 14019 gange, og udskrevet 530 gange.
Kommentarer
lene - 2007-01-28 11:59:42 lav en tyk mælkesovs, her hældes flødestuvning med jordskokker og champignon og hønsekød i og en dåse asparges, smages til med hønsebulliontern, salt og peber, så er den mums for himlen og ganen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider