Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tarteletter med svampe og jordskokker

Tarteletter med svampe og jordskokker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.østershatte
250 g.champignoner
2 ½ dl.piskefløde
250 g.jordskokker
1 kvistfrisk rosmarin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens svampene og skær dem i små stykker. Ristes på pande. Tilsæt fløden og lad det koge til cremet konsistens. Tilsæt rensede jordskokker i tynde skiver og fintskåret rosmarin. Smag til med salt og peber og fordel det i de varme tarteletter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13606 gange,
og udskrevet 528 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

lene  -  2007-01-28 11:59:42
lav en tyk mælkesovs, her hældes flødestuvning med jordskokker og champignon og hønsekød i og en dåse asparges, smages til med hønsebulliontern, salt og peber, så er den mums for himlen og ganen.