Tarteletter med fyld

Tarteletter med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Tarteletter med fyld, billede 4 Tarteletter med fyld, billede 1 Tarteletter med fyld, billede 2 Tarteletter med fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 tarteletter
 
 Stuvning:
150 g.rejer
1 ds.aspargessnitter
50 g.smør
3 spsk.hvedemel
2 dl.aspargesvand
2 dl.fløde
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og kom melet i. Spæd med aspargesvand og fløde til en lidt tyk konsistens. Koges godt igennem. Smages til med krydderier.

Put rejer og aspargessnitter i saucen.

Tarteletterne sættes på en plade og varmes i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Stuvningen puttes i tarteletterne, og de serveres som forret- 2 til hver.





karakterer:
Opskriften er vist 105455 gange,
og udskrevet 1439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-13 13:23:50
Det er nok fordi det er med rejer og ikke kylling tror du ikke ?????

  -   2012-11-12 19:01:04
hva med kylling??? Der står intet i opskriften ang kylling??

  -   2012-07-06 18:42:50
Bug istedet for rejer 2 dåser tun, og tilsæt gerne en grønsagsterning