| |
|
Tarteletter med kylling og svampe
Tarteletter med kylling og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | store | tarteletter4 store tarteletter | | | | | | Fyld: Fyld: | 2.5 | dl. | hønsebouillon2.5 dl. hønsebouillon | 200 | g. | kogt kyllingekød200 g. kogt kyllingekød | 100 | g. | marksvampe100 g. marksvampe | 0.5 | dl. | piskefløde0.5 dl. piskefløde | | | | | | Smørbolle: Smørbolle: | | | smør smør | | | hvedemel hvedemel | | | | | | Pynt: Pynt: | | | dild dild |
| |
Rens svampene og skær dem ud i pæne stykker og skær kyllingekødet i tern.
Bring bouillonen i kog og jævn den med en smørbollen til en cremet konsistens. Tilsæt svampene og lad dem koge med et minut.
Tilsæt så kødet og piskefløden og varm det igennem et par minutter. Smag til med salt og peber, fordel fyldet i de varme tarteletter.
Pynt evt. med lidt friske dild.
Tips:
Tarteletterne varmes ved 200 grader C. alm. ovn 3-4 minutter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1
(14 stemmer)
Opskriften er vist 58776 gange, og udskrevet 1262 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Line - 2013-05-28 17:13:06 Hvor meget smør og mel skal der bruges til den smørbolle?
Sophie - 2012-03-27 11:35:03 Hvor lang tid tager den ca. at lave?
Per - 2010-02-06 10:41:03 Det må have været 4 MEGET store tarteletter, vi fyldte 10 almindelige festtarteletter.
|
|