optøede Seven Seas hummerhaler300 g. optøede Seven Seas hummerhaler
250
g.
kogte grønne aspares friske eller fra dåse250 g. kogte grønne aspares friske eller fra dåse
Opskrift:
Smelt smørret og pisk melet i. Spæd med fiskebouillon og tilsæt fløde
til en jævn stuvning. Smag til med salt, peber og cayennepeber.
Lad saucen koge sagte 5 min. under hyppig piskning
Kom afdryppede hummerhaler i saucen. Skær aspares i mindre stykker og
kom dem i.
Varm tarteletterne 5 min. i ovn ved 150 grader C. alm. ovn.
Fyld stuvningen i. Pynt med dild og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(18 stemmer)
Opskriften er vist 57359 gange, og udskrevet 2353 gange.
Kommentarer
Annie - 2014-12-28 11:07:28 Brugte krebsehaler i stedet
Julie - 2013-05-30 18:10:20 Er fyldet fryse egnet?
- 2012-01-23 12:39:29 Super nemt og smager fantastisk dog kunne man sagtens bruge dobbelt så mange hummerhaler :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider