Tarteletter med hummerhaler og aspares

Tarteletter med hummerhaler og aspares, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Tarteletter med hummerhaler og aspares, billede 4 Tarteletter med hummerhaler og aspares, billede 1 Tarteletter med hummerhaler og aspares, billede 2 Tarteletter med hummerhaler og aspares, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 stktarteletter
 
40 g.smør
1 spsk.hvedemel
3 dl.fiskebouillon (vand+terning)
2 dl.fløde
 salt
 peber
 cayennepeber
300 g.optøede Seven Seas hummerhaler
250 g.kogte grønne aspares friske eller fra dåse
 
 
Opskrift:
Smelt smørret og pisk melet i. Spæd med fiskebouillon og tilsæt fløde til en jævn stuvning. Smag til med salt, peber og cayennepeber. Lad saucen koge sagte 5 min. under hyppig piskning

Kom afdryppede hummerhaler i saucen. Skær aspares i mindre stykker og kom dem i.

Varm tarteletterne 5 min. i ovn ved 150 grader C. alm. ovn. Fyld stuvningen i. Pynt med dild og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 73154 gange,
og udskrevet 2502 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-28 11:07:28
Brugte krebsehaler i stedet

  -   2013-05-30 18:10:20
Er fyldet fryse egnet?

  -   2012-01-23 12:39:29
Super nemt og smager fantastisk dog kunne man sagtens bruge dobbelt så mange hummerhaler :)