Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stuvede ærter og gulerødder i tarteletter ( Tarteletfyld )

Stuvede ærter og gulerødder i tarteletter ( Tarteletfyld ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Stuvede ærter og gulerødder i tarteletter ( Tarteletfyld ), billede 4 Stuvede ærter og gulerødder i tarteletter ( Tarteletfyld ), billede 1 Stuvede ærter og gulerødder i tarteletter ( Tarteletfyld ), billede 2 Stuvede ærter og gulerødder i tarteletter ( Tarteletfyld ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Melbolle:
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
50 gram Kyllingekød, kogt
   
4 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Vask og skræl gulerødderne, og skær dem i terninger

Kom vandet i gryden og bring det i kog. Tilsæt gulerodsterningerne og lad dem koge i 15 min. Der skal være låg på gryden. Skru ned på lille blus.

Kom ærter og salt i gryden, kog et par minutter.

Kom margarine og mel i en lille skål og rør det sammen til en smørbolle.

Kom smørbollen i gryden og rør til grøntsagsblandingen bliver jævn. Kog i ca. 3 min.

Pluk og skyl persillen, hak den.

Skær kødet i små tern

Servering:
Varm 4 tarteletter ca. 5 min i en 200 grader C. alm. ovn. Tag tarteletterne ud og kom grøntsagsblandingen i. Bland evt. kødterninger i og pynt med hakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (69 stemmer)

Opskriften er vist 196655 gange,
og udskrevet 4010 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 1197 (285 kcal)
KJ pr. Pers. 598 (142 kcal)
Vægt ialt 620 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 193 KJ (46 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Danni  -  2020-06-06 17:05:30
Vegetar version: Udskift kylling med (Nutolene fra Nutana) Nutolene: ristede jordnødder og lidt salt. Nutolene/(Nut Luncheon) kan kun bestilles fra Holland & Barrett i UK nu!

John  -  2016-04-20 19:26:24
En "smørbolle" laves med smør! Ellers er det en "margarinebolle". ;-)

reisler  -  2013-11-22 14:24:46
Prøv at komme lidt skinketern i

  -  2012-10-22 16:51:08
skinketern kan man også komme i.

  -  2012-10-22 16:50:24
ja, den kan godt fryses

tk  -  2011-01-19 18:34:53
Er fyldet fryseegnet??

mille-moolly  -  2010-04-19 13:25:48
kan fyldet fryses?

Staal  -  2007-06-29 09:13:28
Det kunne også være en god skinke, fra den lokal slagter