Vask og skræl gulerødderne, og skær dem i terninger
Kom vandet i gryden og bring det i kog. Tilsæt gulerodsterningerne og lad dem koge i 15 min. Der skal være låg på gryden. Skru ned på lille blus.
Kom ærter og salt i gryden, kog et par minutter.
Kom margarine og mel i en lille skål og rør det sammen til en smørbolle.
Kom smørbollen i gryden og rør til grøntsagsblandingen bliver jævn. Kog i ca. 3 min.
Pluk og skyl persillen, hak den.
Skær kødet i små tern
Servering:
Varm 4 tarteletter ca. 5 min i en 200 grader C. alm. ovn. Tag tarteletterne ud og kom grøntsagsblandingen i. Bland evt. kødterninger i og pynt med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(71 stemmer)
Opskriften er vist 202712 gange, og udskrevet 4079 gange.
Energi:
KJ total 1197 (285 kcal)
KJ pr. Pers. 598 (142 kcal)
Vægt ialt 620 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 193 KJ (46 kcal) Protein 3.4 gram Fedt 8.0 gram Kulhydrat 9.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Danni - 2020-06-06 17:05:30 Vegetar version:
Udskift kylling med (Nutolene fra Nutana)
Nutolene: ristede jordnødder og lidt salt.
Nutolene/(Nut Luncheon) kan kun bestilles fra Holland & Barrett i UK nu!
John - 2016-04-20 19:26:24 En "smørbolle" laves med smør! Ellers er det en "margarinebolle". ;-)
reisler - 2013-11-22 14:24:46 Prøv at komme lidt skinketern i
- 2012-10-22 16:51:08 skinketern kan man også komme i.
- 2012-10-22 16:50:24 ja, den kan godt fryses
tk - 2011-01-19 18:34:53 Er fyldet fryseegnet??
mille-moolly - 2010-04-19 13:25:48 kan fyldet fryses?
Staal - 2007-06-29 09:13:28 Det kunne også være en god skinke, fra den lokal slagter
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider