Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin-ragout med fennikel og krydderurter

Kanin-ragout med fennikel og krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1,5 kg.kanin
2.5 dl.vineddike
100 g.fed bacon i terninger
1.25 dl.olivenolie
4 fedhvidløg
2.5 spsk.friske rosmarinblade
2 spsk.bredbladet persille
2 laurbærblade
1 tsk.frisk oregano
1.5 spsk.fennikelfrø
0.5 fennikel
4 dl.tør hvidvin
2.5 dl.oksefond eller bouillon
 salt
 hvid peber
 
 Jævning:
1 spsk.smør, rørt med 1 spsk hvedemel
 
 Servering:
3 skiveparmaskinke (tynde)
 hakket persille/rosmarin
 


Tilbehør:
Ris eller godt landbrød
Opskrift:

For- og bagben skæres af kaninen, ryggen deles i fire, og kødet lægges i en stor skål. Tilsæt vineddike og vand til det dækker, og lad kødet trække i en time, før det skylles og trykkes tørt i et rent viskestykke.

Steg baconterninger gyldne i olie med knust hvidløg, hakket rosmarin og persille samt fintsnittet fennikel, og brun kødet heri på alle sider. Hæld vin, laurbærblade, oregano og fennikelfrø ved, og lad det simre i 30 minutter.

Tilsæt 1/2 liter varmt vand, og lad retten snurre til kødet er mørt. Tag kødet op og hold det varmt i ovnen.

Reducér fonden til ca. 2 1/2 dl, skum den for fedt og hæld oksefond eller bouillon ved.
Bring saucen til at koge, pisk jævningen i lidt af gangen, til saucen jævner, og smag til med salt og peber, før den hældes over kødet.

Serveres med ris eller godt landbrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14678 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu