Farseret lammefilet på grillet feta

Farseret lammefilet på grillet feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Lammefilet
100 g.Spinat
50 g.Svinenet
340 g.Feta, i hel blok
100 g.Sorte oliven
1 dl.olivenolie
3 stk.Tomater
1 bk.Basilikum
1 stk.Æggeblomme
½ stk.Egeblad salat
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Tomat concassé:
Fjern stilken fra tomaterne med en lille kniv. Kom tomaterne i spilkogende vand i ca. 30 sek. og derefter i koldt vand. Nu kan skrællen let fjernes. Skær tomaterne i kvarte og tag kernerne ud. Hak tomatkødet og bland det med ¼ af olien og smag til med salt og peber.

Oliven tapenade:
Oliven blændes med ½dl olivenolie og salt og peber til en grynet masse.

Feta:
Skær fetaen ud i 1 cm. Tykke skiver, og stik dem ud med udstikker eller glas, så de har en diameter på 7 cm. Pensel osten med æggeblomme. Sæt ovnen på grill. Grill osten øverst i ovnen i ca. 5 min. eller til de er gyldne.

Lammefilet:
Blancher den helbladede spinat i kogende vand i ca. 5 sek. og kom spinaten direkte i koldt vand. Bred spinaten ud på et viskestykke og tør af. Brun lammefileterne af på en varm pande, og pak dem ind i først spinat og derefter i svinenet. Brunes igen af på en varm pande, krydres med salt og peber. Steges færdig i ovnen i ca. 10 min.

Salat:
Salaten skylles og rives i mindre stykker.

Anretning:
Lammefileten skæres på skrå og den ene halvdel placeres midt på tallerkenen. Fetaen skæres over diagonalt og lægges op af lammefileten. Salaten placeres omkring feta og lam. I en ring yderst på tallerkenen lægges skiftevis en klat tomat concassé og oliven tapenade, og pyntes med basilikumblade på tomaten og på lammet.





karakterer:
Opskriften er vist 15511 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu