Champignonsuppe 02

Champignonsuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Champignonsuppe 02, billede 4 Champignonsuppe 02, billede 1 Champignonsuppe 02, billede 2 Champignonsuppe 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
4 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i terninger. Champignonerne renses og skæres i tynde skiver. Hvidløg og persille hakkes fint.

Smørret eller margarinen smeltes i en mellemstor gryde. Kartofler og champignons kommes i og vendes nogle minutter i fedtstoffet, mens der røres i gryden. Derefter tilsættes hvidløg, persille, salt og peber, og når det er godt blandet, hældes det kogende vand og bouillonterningerne i.

Suppen skal koge ved svag varme i en times tid, og når gryden er taget af, tilsættes de 4 spsk fløde.

Suppen er nu klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 88229 gange,
og udskrevet 1945 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5481 (1305 kcal)
KJ pr. Pers. 1370 (326 kcal)
Vægt ialt 2146 gram
Vægt pr. Pers. 536 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 255 KJ (60 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-12 20:11:29
Skøn suppe. For at spare på fedtstof har jeg brugtes. 1 dl. sødmælk i stedet for fløde. 👌

  -   2012-11-22 10:15:23
Smager virkelig godt, især hvis man lader den koge ind og tilføjer stegt bacon!

  -   2011-10-11 18:52:25
Super god suppe, og smager desuden rigtig lækkert. Bestemt værd at spise! Vi var i tidsnød, så vi komprimerede rækkefølgen lidt (hældte de fleste ting i samtidig) og kogte suppen på fuld kraft i ca. 20 m. Vi jævnede i øvrigt med meljævning, for at opnå den cremede konsistens, som vi tror ville være kommet af en længere kogning.

  -   2011-04-18 17:03:10
Rigtig GOD og dejlig suppe, (uanset farven) Alle her i huset, er VILDE med den.. OGSÅ børnene på 7 og 8 år.. :0))))

  -   2009-10-24 14:12:33
Noget kedelig og manglede smag. Farven var heller ikke indbydende..

  -   2007-07-31 17:52:22
tillæg -purér suppen med en stavblænder , resultatet er bare godt

  -   2007-07-31 17:47:46
rigtig god suppe - i stedet for smør/margarine kan også bruges olivenolie, ca 1 dl eller efter behov ,tilsæt til sidst cremefine 7%

  -   2005-01-01 01:01:01
god og nem suppe.