Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paneret squash

Paneret squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Olivenolie eller smør til stegning.
1 stk.Squash (ca. 20 cm) eller 3-4 små
 
¾ dl.hvedemel
 
2 tsk.revet ingefær (frisk), paprika eller karry
 havsalt
 
Opskrift:
Vask squashen. Skær den i tynde skiver (lidt mindre end ½ cm) på den lange eller korte del. Det er lettere og hurtigere at panere stykkerne, når de skæres på den lange del.

Vend skiverne i hvedemelsblandingen og steg dem gyldne til de er møre og sprøde.

Server hertil:
Kartoffelmos eller forskellige kogte grøntsager.

En rest paneret squash kan spises på brød med gulerods/æbleråkost eller med remoulade.

Tips:

Er det svært at få paneringen til at hænge ved, kan squash-skiverne vendes i sammenpisket æg med en anelse vand, før de vendes i hvedemelsblandingen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18626 gange,
og udskrevet 326 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Michael   -  2010-04-30 18:50:19
Superlækkert som tilbehør til kød

Punkmama  -  0000-00-00 00:00:00
ret nemt og super lækker!