Tobleronelagkage

Tobleronelagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Per

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:

Tobleronelagkage, billede 4 Tobleronelagkage, billede 1 Tobleronelagkage, billede 2 Tobleronelagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Tobleroneskum:
400 g.Toblerone
5 dl.piskefløde
 
2 brune lagkagebunde
 
 Pynt:
 Toblerone
 frisk frugt
 
Opskrift:
Toblerone og piskefløde smeltes ved lav varme, hældes i en skål som køler lidt af på køkkenbordet for den filmes og stilles i køleskabet til næste dag.

Næste dag piskes Tobleronefløden til skum og kommes i en sprøjtepose.

Halvdelen af Tobleroneskummet sættes på lagkagebunden i små toppe, den anden lagkagebund lægges over og den sidste halvdel af cremen sættes på som toppe.

Lagkagen kan pyntes af med hakket Toblerone og evt. frisk frugt, hindbær og blåbær passer godt til.


karakterer:
Opskriften er vist 346 gange,
og udskrevet 23 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu