skrællede bagekartofler2 store skrællede bagekartofler
1-2
dl.
fløde1-2 dl. fløde
salt salt
peber peber
timian timian
rasp rasp
parmesan parmesan
Opskrift:
Kartoflerne er bedst, når de er kogt dagen i forvejen. Kartoflerne moses med en gaffel til en rustik masse. Røres sejt med salt og peber. Tilsæt timian og fløde.
Kommes i en smurt ildfast form.
Der drysses med rasp og parmesan på. Bages i varm ovn i 10-15 min. ved 180 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 24030 gange, og udskrevet 568 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider