Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rødbedefrikadeller

Rødbedefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ kg.kogte rødbeder
1/4 kg.kogte kartofler
4 spsk.mel
1 dl.rasp
2 æg
1 lillerevet løg
 salt
 peber
 
 Panering:
 Pisket æg
 blanding af rasp og grahamsmel.
 
 
Opskrift:
Mos rødbeder og kartofler på food-processoren og tilsæt de øvrige ingredienser. Form til frikadeller og vend i panering. Steg ved god varme i olie i ca. 8 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (15 stemmer)

Opskriften er vist 34796 gange,
og udskrevet 912 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

fahtma  -  2007-10-04 18:34:05
underlig konsistens. mangler smag.

Sonja  -  0000-00-00 00:00:00
det er tidskrævende, men jeg rev rødbeder og kartofler fint, og de er gode til at fryse, og smager vidunderligt

Michala  -  0000-00-00 00:00:00
Mine piger på 2 og 5 syntes det var de flotteste frikadeller i verden - men der går nok nogle år før de vil spise dem. Jeg syntes de er alletiders - kan også bruges som tilbehør til al slags kød eller alternativ til kartofler.