eller 8 små par frølår 4 store eller 8 små par frølår
2
spsk.
hvedemel 2 spsk. hvedemel
½
tsk.
salt ½ tsk. salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
75
gram
smør 75 gram smør
2
fed
hvidløg, fint hakket 2 fed hvidløg, fint hakket
3
dl.
piskefløde 3 dl. piskefløde
2
dl.
hvidvin 2 dl. hvidvin
1
bundt
persille, hakket 1 bundt persille, hakket
Opskrift:
Vend frølårene i melet, der er krydret med salt og peber. Smørret smeltes på en pande og frølårene steges lysebrune. Tag frølårene op og sæt dem i en varm ovn.
Svits hvidløgene i smørret og kog panden af med fløde og vin. Kog saucen 5 minutter, indtil den har fået en cremet konsistens. Læg frølårene tilbage i saucen og lad dem simre i 8 minutter.
Drys persille over og server dem varme med ristet brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 12454 gange, og udskrevet 437 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider