Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Moules marinière

Moules marinière, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
3 kg.muslinger
125 g.smør
3 spsk.hakket persille
3 spsk.hakket skalotteløg
1 laurbærblad
 salt
 peber
2 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
Muslingerne renses og skylles grundigt. Alle muslinger, der ikke lukker sig ved et let slag kasseres.

Smør, urter og krydderier sættes over i en gryde, hvidvinen tilsættes. Når dette er i kog hældes muslingerne i. Læg låg på og lad dem koge ved kraftig varme i 5-6 min. til muslingerne har åbnet sig.

Alle muslinger, der ikke har åbnet sig, kasseres.

Serveres med pommes frites og et godt glas øl eller med en god, tør hvidvin og hjemmebagte baquetter.

Tips:

Moules marinière betyder ikke marinerede muslinger, men noget i retning af sømandskonens muslinger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (16 stemmer)

Opskriften er vist 27909 gange,
og udskrevet 517 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu