Muslingerne renses og skylles grundigt. Alle muslinger, der ikke lukker sig ved et let slag kasseres.
Smør, urter og krydderier sættes over i en gryde, hvidvinen tilsættes. Når dette er i kog hældes muslingerne i. Læg låg på og lad dem koge ved kraftig varme i 5-6 min. til muslingerne har åbnet sig.
Alle muslinger, der ikke har åbnet sig, kasseres.
Serveres med pommes frites og et godt glas øl eller med en god, tør hvidvin og hjemmebagte baquetter.
Tips:
Moules marinière betyder ikke marinerede muslinger, men noget i retning af sømandskonens muslinger.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(16 stemmer)
Opskriften er vist 28193 gange, og udskrevet 526 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider