stor filet af hvid fisk, uden ben og skind1 stor filet af hvid fisk, uden ben og skind
1
mellem
løg 1 mellem løg
150
ml.
hvedemel 150 ml. hvedemel
50
ml.
kartofelmel 50 ml. kartofelmel
1 1/2
tsk.
salt 1 1/2 tsk. salt
2
æg 2 æg
mælk efter behov mælk efter behov
Opskrift:
Hak eller mal fiskefileten og løget, og bland i en skål.
Tilsæt de tørre ingredienser og bland godt.
Tilsæt æg og mælk efter behov.
Form små boller med to spiseskerer eller med hånden.
Steg i olie eller smør over svag varme til de er færdige.
Når fiske bollerne er næsten færdige kan man tilsætte 250 ml. vand, lad det koge op.
1½ spsk. mel blandes med 1 dl. vand eller mælk og bland det til en lind pasta, hæld det i panden med 1 tsk. fiske bouillon og 50 ml ketchup.
Rør godt og lad det koge ca 5 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(21 stemmer)
Opskriften er vist 10308 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
karen - 0000-00-00 00:00:00 Det er en fræk ret uha
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider