Traditionel islandsk fiske boller

Traditionel islandsk fiske boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor filet af hvid fisk, uden ben og skind
1 mellemløg
150 ml.hvedemel
50 ml.kartoffelmel
1.5 tsk.salt
2 æg
 mælk efter behov
 
Opskrift:
Hak eller mal fiskefileten og løget, og bland i en skål. Tilsæt de tørre ingredienser og bland godt. Tilsæt æg og mælk efter behov. Form små boller med to spiseskeer eller med hånden.

Steg i olie eller smør over svag varme til de er færdige.

Når fiske bollerne er næsten færdige kan man tilsætte 250 ml. vand, lad det koge op. 1½ spsk. mel blandes med 1 dl. vand eller mælk og bland det til en lind pasta, hæld det i panden med 1 tsk. fiske bouillon og 50 ml ketchup. Rør godt og lad det koge ca. 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 12520 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en fræk ret uha