Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Traditionel islandsk fiske boller

Traditionel islandsk fiske boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stor filet af hvid fisk, uden ben og skind
1 mellem løg
150 ml.hvedemel
50 ml.kartofelmel
1 1/2 tsk.salt
2 æg
 mælk efter behov
 
Opskrift:
Hak eller mal fiskefileten og løget, og bland i en skål. Tilsæt de tørre ingredienser og bland godt. Tilsæt æg og mælk efter behov. Form små boller med to spiseskerer eller med hånden.

Steg i olie eller smør over svag varme til de er færdige.

Når fiske bollerne er næsten færdige kan man tilsætte 250 ml. vand, lad det koge op. 1½ spsk. mel blandes med 1 dl. vand eller mælk og bland det til en lind pasta, hæld det i panden med 1 tsk. fiske bouillon og 50 ml ketchup. Rør godt og lad det koge ca 5 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 10010 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

karen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en fræk ret uha