| |
|
Rød sauce - salsa roja
Rød sauce - salsa roja, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
225 | g. | modne, saftige tomater 225 g. modne, saftige tomater | 1 | spsk. | jalapenopeber fra dåse 1 spsk. jalapenopeber fra dåse | 1 | spsk. | frisk koriander 1 spsk. frisk koriander | 1 | | forårsløg 1 forårsløg | 1/2 | tsk. | salt 1/2 tsk. salt | 2 | spsk. | frisk lime- el. citronsaft 2 spsk. frisk lime- el. citronsaft | 1 | spsk. | olivenolie 1 spsk. olivenolie | 1 | fed | presset hvidløg 1 fed presset hvidløg | | | |
| |
Hak tomater, Jalapeno-peber, koriander og forårsløg. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, dæk den til og sæt den i køleskabet.
Servering:
Server saucen til alle slags kød og fisk - eller på et spejlæg!
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9886 gange, og udskrevet 146 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|