Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin Jambalaya

Kanin Jambalaya, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
2 løg
1 rødpeber
1 lillegulerod
3 stilkebladselleri
2 skiverbacon
2 spsk.olivenolie
240 g.parboiled ris
1 tsk.salt
1 tsk.paprika
0.5 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.timian, gerne frisk
2 småfed presset hvidløg
5 dl.bouillon
500 g.kaninkød
 
 Pynt:
 Frisk dild
 


Tilbehør:
Godt brød.
Opskrift:

Grøntsagerne hakkes meget fint med en skarp kniv. Baconen skæres i små tern. Svits først bacon og derefter grøntsagerne i olien. Ris og krydderier svitses med i kort tid.

Tilsæt bouillon. Det hele snurrer sagte under låg i ca. 20 min.
BR> Skær kaninkødet i små tynde skiver og tilsæt dem, når gryden har småsnurret i godt 5 min. Lad retten stå og trække ca. 5 min. efter der er slukket for den.

Pynt med dild.
Hvis man synes der burde lidt sovs til, da skal det være en god tomatsovs.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8640 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu