Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laks Nape med Shii-take

Laks Nape med Shii-take, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.shii-take svampe
250 g.fast tofu
½ kinakål
4 laksekoteletter
2 bambusskud a 5 cm. fra dåse
2 l.dashi
0,8 dl.japansk soyasauce
0,6 dl.mirin eller sake
1 knsp. salt
 
 sesamfrøsauce til serveringen
 
Opskrift:
Skær svampene i skiver. Skær tofuen i 12 firkanter. Snit kålen groft i 5 cm brede stykker.

Kom svampe, tofu, kål, laks, bambusskud, dashi, soyasauce, mirin og salt i en stor gryde og bring den i kog. Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre ved mellemvarme i 15 minutter.
Vend laksestykkerne om og lad det simre i yderligere 15 minutter, eller til det er mørt.

Hæld Laks Nape i et opvarmet serveringsfad og server med sesamfrøsauce.

Tips:

Denne ret tilberedes traditionelt i en lerpotte over et blus og serveres i samme potte. Man dypper fisk og grøntsagsstykker i saucen ved siden af, og i slutningen af måltiden serveres suppen i små skåle.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5659 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu