Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Leversuppe med Shii-take

Leversuppe med Shii-take, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.svine- eller lammelever
200 g.kyllingebryst uden ben
300 g.shii-take svampe
3 spsk.olie
3 mellemstore fintsnittede løg
4 fedfinthakkede hvidløg
1 tsk.finthakket frisk ingefær
2 spsk.fiskesauce
40 g.grønne bønner skåret i tynde skiver på skrå
40 g.små blomkålsbuketter
30 g.snittede små champignoner
2 l.vand
25 g.snittet kinesisk kål
20 g.snittet spinat
30 g.friske bønnespirer
3 fintsnittede forårsløg
1 spsk.friske korianderblade
3 æg
1 spsk.soyasauce
¼ tsk.malet sort peber
 limebåde til serveringen
 
Opskrift:
Kog leveren i simrende vand i 5 min., lad den køle af og skær den tyndt ud. Skær kyllingekødet i tynde skiver. Skær shii-take svampene i tynde skiver.

Varm olien op i en wok og steg løgene heri ved mellemvarme i ca. 5 min., til de er let gyldne. Kom lever og kylling i og rør det sammen. Tilsæt hvidløg og ingefær og steg videre i 1 min., hæld fiskesaucen i og kog igen i 2 min.

Bland shii-take svampe, bønner, blomkål, champignoner og løg sammen i en stor gryde. Hæld vandet i, bring det i kog og kog, til grøntsagerne er knap færdige. Tilsæt kål, spinat og bønnespirer og kog videre i 5 min., eller til det lige er færdigkogt. Rør forårsløg og koriander i.

Slå æggene ud i den kogende suppe og rør straks i det. (Æggene vil skille og koge). Tilsæt soyasauce og peber og server straks md limebåde, hvis saft presses ned i suppen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (65 stemmer)

Opskriften er vist 8292 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu