Kog leveren i simrende vand i 5 min., lad den køle af og skær den tyndt ud. Skær kyllingekødet i tynde skiver. Skær shii-take svampene i tynde skiver.
Varm olien op i en wok og steg løgene heri ved mellemvarme i ca. 5 min., til de er let gyldne. Kom lever og kylling i og rør det sammen. Tilsæt hvidløg og ingefær og steg videre i 1 min., hæld fiskesaucen i og kog igen i 2 min.
Bland shii-take svampe, bønner, blomkål, champignoner og løg sammen i en stor gryde. Hæld vandet i, bring det i kog og kog, til grøntsagerne er knap færdige. Tilsæt kål, spinat og bønnespirer og kog videre i 5 min., eller til det lige er færdigkogt. Rør forårsløg og koriander i.
Slå æggene ud i den kogende suppe og rør straks i det. (Æggene vil skille og koge). Tilsæt soyasauce og peber og server straks md limebåde, hvis saft presses ned i suppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.1
(65 stemmer)
Opskriften er vist 8602 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider