Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Shii-take svampesauce

Shii-take svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
30 g.smør
200 g.shii-take svampe, i tynde skiver
2 spsk.muskatel-vin
2/3 dl.kraftig oksebouillon
2 spsk.grov sennep
2 dl.piskefløde
 salt
 sort peber fra kværn
1 spsk.finthakket persille
 
 
Opskrift:
Smør smeltes i en lille gryde. Svits svampe for jævn varme, til de er bløde.

Tilsæt muskatel-vin, kog under omrøring, til den er kogt næsten helt ind. Rør bouillon, sennep og fløde i, bringes i kog under omrøring. Varmen dæmpes, og saucen simrer i 5 min., eller til den er kogt ind og jævnet en smule. Smag den til, tilsæt persille og server.

Serveres til grydestegt eller grillet okse- eller flæskesteg, til grillstegte lammekoteletter, pandestegt tun eller kyllingebryst samt til bøffer af hakket okse- eller lammekød. Eller vend den i varm pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9941 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu