Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizza med Shiitake Gogonzola og Løg

Pizza med Shiitake Gogonzola og Løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
1 portionpizzadej
 Olivenolie
1 løg i tynde skiver
1 bakkefriske Shii-take uden stok, snittet fint
12-15 halve tørrede tomater
½ dl.vand
375 g.gorgonzola
 En smule knuste rosmarin blade
 
 
Opskrift:
Forbered pizzadejen og sæt den til side.

Brun løgene i olivenolie på en medium hed pande og sæt dem til side.

Steg svampene i lidt olivenolie ved middel varme i ca. 15 minutter eller til de er møre. Sæt til side.

Lav en puré af de tørrede tomater og vandet i en blender. Tilsæt vandet efter behov til pureen er glat. Spred et tyndt lag tomatpuré over den udrullede pizzadej. Dæk med et lag af de brunede løg og tilsæt Shiitake samt gorgonzola på toppen. Drys med rosmarin.

Opvarm ovnen til 225 C og bag pizzaen i 8-10 minutter eller til bunden er sprød og brun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7081 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu