Friturestegte forårsruller med Shiitake
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld :
Kom risnudler op i en stor skål og hæld rigeligt kogende vand henover. Vent ca.5 minutter indtil de er bløde. Skyld nudler i koldt vand, sigt og klip dem i 5 cm stykker. Skær roden af shiitake svampene og hak dem groft. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Forårsruller: Skær/klip siderne af rispapiret af, så der opstår firkanter: Pensl rispapir med æg og lad dette stå et par minutter, indtil rispapiret er blødt. Placer 1 spsk. fyld tæt op af det ene hjørne. Fold papiret henover fyldet og buk begge sider ind mod midten. Rul forårsrullerne tæt. Opbevar dem i køleskabet indtil de skal bruges. Færdiggørelse : Hæld olien op i wokken. Varm olien lidt op og tilsæt 6-8 forårsruller, alt imens der skrues rigtig op for varmen. Steg indtil de er behageligt gyldne. Server med friske krydderurter, rå grøntsager og chilisauce. Chilisauce: Kom hvidløg, chili og palmesukker op i en morter/skål, og mos indtil der opstår en homogen pure. Tilsæt limesaft, fishsauce og vand og lad saucen stå i minimum 15 minutter inden den bruges. |
|
Opskriften er vist 30371 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne