Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Friturestegte forårsruller med Shii-take

Friturestegte forårsruller med Shii-take, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 22 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :


Friturestegte forårsruller med Shii-take, billede 4 Friturestegte forårsruller med Shii-take, billede 1 Friturestegte forårsruller med Shii-take, billede 2 Friturestegte forårsruller med Shii-take, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 stk.tørret rispapir
2 æg piskede
½ l.olie til friturestening
 
 Fyld:
50 g.tørrede risnudler
150 g.friske shii-take svampe,uden stilk
250 g.hakket svinekød
1 løg , meget finthakket
2 forårsløg, meget fintsnittet
3 fedhvidløg, meget finthakkkede
½ chilimed kerner, meget finthakket
 salt
 
 Sauce:
2 fedhvidløg
½ rød chili ,skåret i grove skiver med frø
4 tsk.tætpakket palmesukker
 friskpressetr saft af en lime
1 spsk.fishsauce
11/2 spsk.vand
 
Opskrift:
Fyld :
Kom risnudler op i en stor skål og hæld rigeligt kogende vand henover.Vent ca.5 minutter indtil de er bløde.Skyld nudler i koldt vand, sigt og klip dem i 5 cm stykker.Skær roden af shii-take svampene og hak dem groft.Bland alle ingredienserne sammen i en skål.

Forårsruller:
Skær/klip siderne af rispapiret af, så der opstår firkanter: Pensl rispapir med æg og lad dete stå et par minutter, indtil rispapiret er blødt. Placer 1 spske fyld tæt op af det ene hjørne. Fold papiret henover fyldet og buk begge sider ind mod midten. Rul forårsrullerne tæt. Opbevar dem i køleskabet indtil de skal bruges.

Færdiggørelse :
Hæld olien op i wokken. Varm olien lidt op og tilsæt 6-8 forårsruller, alt imens der skrues rigtig op for varmen. Steg indtil de er behageligt gyldne. Server med friske krydderurter, rå grøntsager og chilisauce.

Chilisauce:
Kom hvidløg, chili og palmesukker op i en morter/skål, og mos indtil der opstår en homogen pure.Tilsæt limesaft,fishsauceog vand og lad saucen stå i minimum 15 minutter inden den bruges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23087 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu