Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Barbecued ShiitakeJapanese Style

Barbecued ShiitakeJapanese Style, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør på grill

Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
12 friske Shii-take (4 personer)
 
 dip:
3 tsk.Soya sovs
3 tsk.Sake eller tør sherry
3 tsk.Vand
 
Opskrift:
Shii-take dip:
ingredienserne blandes og Blandingen smages til med ingefær og hvidløg

Svampene grilles ved medium varme med undersiden af svampen vendt opad. Behold stokken på svampen. Den er god at holde i når svampen skal serveres. Shii-taken er klar når der kommer vanddråber på lamellerne (ca. 5-8 minutter). Fjern svampene fra grillen og dyp dem i dippen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (41 stemmer)

Opskriften er vist 19901 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu