Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i vin

Kanin i vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
4 dl.god rødvin
2 fedhvidløg
1 spsk.oregano
1 porre


Tilbehør:
Server retten med bagte kartofler eller ris til.
Opskrift:

Kaninen lægges i et fad, og en lage af rødvin tilsat knust hvidløg, oregano og fintsnittet porre hældes over. Bag kaninen i lagen i ovnen ved 200 grader. Hæld lagen over kødet med jævne mellemrum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10685 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

marina  -  2018-07-13 12:44:52
Skal den hel i ovnen, eller deles op i mindre styker? Ellers ser opskriften dejlig nem ud, når det nu er første gang jeg prøver kanin :)


Lillemor  -  2011-11-03 02:50:54
hej Kristian. Jeg tror du må tjekke ind til den en gang i mellem, så du er sikker, når der nu ik står nogen stegetid på den her opskrift. Jeg ville give den omkring de der 40 min eller bare til den er dejligt hvid og gennemstegt ligesom en kylling skal se ud, du ved.. hvidt kød med en lækker sprød overflade.


Kristian  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor lang tid skal den være i ovnen ????????????????