| |
|
Irsk stuvning med kartofler og løg
Irsk stuvning med kartofler og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | kg. | lammehals1 kg. lammehals | 1.5-2 | kg. | kartofler1.5-2 kg. kartofler | 500 | g. | løg500 g. løg | 5-7.5 | dl. | lammebouillon5-7.5 dl. lammebouillon | | | salt salt | 15 | | hele peberkorn15 hele peberkorn | | | |
| |
Skræl kartoflerne. Skær halvdelen i terninger og resten i halve eller kvarte. Skræl løgene og skær dem i skiver.
Læg kartofler, kød og løg lagvis i en gryde. Drys salt og peberkorn mellem lagene. Hæld bouillon ved.
Kog retten op. Skum. Dæmp varmen og kog retten under låg ved svag varme 1 1/2 - 2 timer.
Tips:
Variation:
Der kan tilsættes udskivet pore og gulerødder.
Kan krydres med laurbærblade og eller timian.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 19014 gange, og udskrevet 353 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|