store,skrællede kartofler 1 kg. store,skrællede kartofler
vand vand
salt salt
æggemasse: æggemasse:
2½
dl.
piskefløde 2½ dl. piskefløde
2
æg 2 æg
hvidløg hvidløg
rosmarin rosmarin
salt salt
stødt hvidt peber stødt hvidt peber
Opskrift:
1 kg store,skrællede kartofler skæres i skiver på ½-3/4 cm ,blanceres i kogende vand med salt,skylles let,aftørres og lægges i smurt tærteform lagvis med fløde--æggemasse af 2½ dl piskefløde pisket sammen med 2 æg og tilsmagt med finthakkede hvidløg,rosmarin samt salt og stødt hvidt peber.Bages i ovn ved 200 grader i 20-40 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8940 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider